rent a bike in Bitola005

Спецификации:

  • RAM: Steel
  • FORK: Steel fork
  • GEARS: NONE
  • WHEELS: Double wall 28”
  • BRAKES: V-brake / Coaster

Проверете достапност и резервирајте го Вашиот велосипед!

Внимателно прочитајте ги условите за изнајмување на велосипед...

Пополнете ја контакт формата и ќе Ве контактираме во најкраток можен рок:

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Локација

virtual 300 250

Откријте ја нашата богата музејска колекција!

Музеј

Барате уникатно доживување во традиционален апартман?

Апартман

Изнајми велосипед во Битола и околината

Изнајми велосипед

Вкусете домашна храна, вино и ракија

Домашно

Музејска колекција

Автомобили

Автомобили - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Автомобили

Мотори

Мотори - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Мотори

Антикварница

Антикварница - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Антикварница

Еврејска соба

Еврејска соба - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Еврејска соба