×

Предупредување

For the extension Akeeba Backup Core package version 8.0.4 is available, but it requires at least PHP version 7.2 while your system only has 7.0.33
For the extension Akeeba Backup Core package version 7.4.0.1 is available, but it requires at least PHP version 7.1 while your system only has 7.0.33

Селска соба - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Selska soba muzej krklino 1

Локација

virtual 300 250

Откријте ја нашата богата музејска колекција!

Музеј

Барате уникатно доживување во традиционален апартман?

Апартман

Изнајми велосипед во Битола и околината

Изнајми велосипед

Вкусете домашна храна, вино и ракија

Домашно

Музејска колекција

Автомобили

Автомобили - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Автомобили

Мотори

Мотори - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Мотори

Антикварница

Антикварница - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Антикварница

Еврејска соба

Еврејска соба - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Еврејска соба