Внимателно прочитајте го начинот на кој што можете да изнајмите велосипед, условите, правата и обврските.

Доколку веќе знаете каков велосипед Ви треба, можите да одберите од велосипедите на следниот линк...
Во спротивно, можете да не посетите лично и нашите вработени да Ви помогнат при изборот.

Фикамаго

 • Адреса: Карпош Комплекс А лок.3, 7000 Битола
 • Тел: 047 232 103

rent a bike in Bitola002

Како да изнајмите велосипед:

 1. Пополнете ја контакт формата под велосипедот за кој сте заинтересирани и кликнете испрати. (линк: листа на велосипеди...)
 2. Во најкраток можен рок ќе Ве известиме дали бараниот велосипед е слободен во посакуваниот термин и ќе Ве известиме за начинот на подигање / достава 
 3. Оставете валиден документ (пасош или лична карта) како гаранција или депозит во вредност 80 % од вредноста на велосипедот
 4. Со секој изнајмен веосипед следува заштитна кацига и синџир за заклучување

Rent a bike in Bitola

 Услови:

 • Вие сте одговорни за изнајмениот велосипед. 
 • Велосипедот секогаш треба да биде сместен на сигурно место и заклучен.
 • Доколку го паркирате велосипедот само на 1 минута - заклучете го!
 • Доколку Вашиот велосипед е украден, морате да ја платите сумата пропишана во договорот за изнајмување. 
 • Велосипедите се погодни за возење единствено на едно лице.
 • Доколку го вратите велосипедот со посериозни оштетувања, тогаш вие сте одговорни за истите и соодветните поправки
 • Сите велосипеди имаат добри гуми и доколку на некој велосипед се скине гума, тоа е на Ваш ризик и трошок.
 • Вие самите сте одговорни за Вашата безбедност. Велосипедите кои се издаваат се во техничка исправност за планираната намена и за секоја евентуална повреда на лицето кое го изнајмува велосипедот, одговорно е самото тоа лице.  !
 • Плаќањето може да се направи во готово или пак со кредитна картичка. 

Локација

virtual 300 250

Откријте ја нашата богата музејска колекција!

Музеј

Барате уникатно доживување во традиционален апартман?

Апартман

Изнајми велосипед во Битола и околината

Изнајми велосипед

Вкусете домашна храна, вино и ракија

Домашно

Музејска колекција

Автомобили

Автомобили - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Автомобили

Мотори

Мотори - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Мотори

Антикварница

Антикварница - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Антикварница

Еврејска соба

Еврејска соба - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Еврејска соба