Гостите во нашиот апартман имаат можност да вкусат традиционална македонска храна, домашно вино и ракија.

Krklino museum 268
Нашата кујна ќе ве одушеви, ќе ви понуди незаборавна перспектива на македонската национална кујна, преку широк избор на свежо припремена храна и традиционални јадења.

Локација

virtual 300 250

Откријте ја нашата богата музејска колекција!

Музеј

Барате уникатно доживување во традиционален апартман?

Апартман

Изнајми велосипед во Битола и околината

Изнајми велосипед

Вкусете домашна храна, вино и ракија

Домашно

Музејска колекција

Автомобили

Автомобили - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Автомобили

Мотори

Мотори - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Мотори

Антикварница

Антикварница - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Антикварница

Еврејска соба

Еврејска соба - Авто и етно музеј „Филип“ село Крклино

Еврејска соба